İZMİR / MENDERES - Görece Şehit Mustafa Mutlu Ortaokulu

Nis

“Eğitimde Üretken Yapay Zeka” ana temalı internet haftası etkinliğimizde, Koceeli İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Arge Birimi tarafından konu ile ilgili bilgilendirme ve eğitim videosu izletildi. Tıklayınız

Sanal Gerçeklik ve Artırılmış Gerçeklik Uygulamaları kapsamında, KÜLTÜR VARLIKLARI VE MÜZELER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ’ nün, https://sanalmuze.gov.tr/ adresindeki sanal müze gezisi yapıldı. Tıklayınız.

Uygulama üzerinden Göbeklitepe ören yeri gezildi. Paris, Mısır piramitleri ve daha bir çok sanal tur yapıldı, kendilerinin de nasıl kullanabilecekleri öğretildi.

0 16.04.2024 25

16-04-2024

İSTİKLAL MARŞI'NI EZBERE VE GÜZEL OKUMA YARIŞMASI

7/A SINIFI ÖĞRENCİMİZ ASYA SÜTÇÜ, İSTİKLAL MARŞI'NI EZBERE VE GÜZEL OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZU TEMSİL ETMİŞTİR. KENDİSİNE VE TÜRÇE ÖĞRETMENİMİZ TUĞÇE TINAZTEPE KORKMAZ'A EMEKLERİNDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

May

Okulumuzda 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında düzenlenen ATATÜRK VOLEYBOL TURNUVASI şampiyonu belli oldu. 4 takımın mücadele ettiği turnuvada 8/A sınıfı öğrencisi Umut SÜTÇÜ'nün kaptanlığını yaptığı takım 10 puanla şampiyon oldu.

Okul Müdür Yardımcımız ve Beden Eğitimi Öğretmeni Mücahit MENGÜTEMİR'e emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

TAKIMLARIN ALDIKLARI PUANLAR

UMUT SÜTÇÜ: 10

ARDA KORKMAZ: 9

SELEN ERÇETİN: 7

ÇINAR TAHA AYDÖNER: 3

May

Lise Tanıtım Günleri kapsamında okulumuz 7. sınıf öğrencileri, İngilizce Öğretmeni Esra SÖNMEZ ve Okul Müdürü Gökhan GÖKSU ile birlikte Bornova Anadolu Lisesi ve İzmir Fen Lisesi ziyareti gerçekleştirildi.

May

Lise Tanıtım Günleri kapsamında okulumuz 7. sınıf öğrencileri, Şube Rehber Öğretmen Tuğçe TINAZTEPE KORKMAZ ve Okul Müdürü Gökhan GÖKSU ile birlikte İzmir Kız Lisesi, İzmir Atatürk Lisesi ve Gaziemir Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi ziyareti gerçekleştirildi.

Nis

19 Mayıs ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz VOLEYBOL TURNUVASI başladı.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları gerçekleştirildi.

Nis

İzmir Milli Eğitim Müdürlüğü ve İzmir Jandarma Komutanlığı'nın birlikte yürüttüğü SİBER SUÇLARLA MÜCADELE VE FARKINDALIK EĞİTİMİ okulumuzda gerçekleştirildi.

Nis

Tüm sınıflar düzeyinde DENEME SINAVI gerçekleştirildi.

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Haftası Programı